Já jsem začala jezdit na kole díky tomu, že u toho poslouchám hudbu a vypnu mozek a tudíž to mám jako úplnou duševní relaxaci. Jezdím pořád na stejné trase po cyklostezce, tudíž odpadá přemýšlení, kudy mám jet a kde hrozí případné nebezpečí.
Ale, k hubnutí mi to nepomhlo vůbec a to jako že opravdu vůbec. Jediné, k čemu je to dobré je zpevnění svalů na nohách a zadku a kondička. Hubnu jedině a pouze tehdy, když nejím večer. Už jsem totálně rezignovala na jakékoliv jiné úpravy jídelníčku, protože kromě batolecích porcí (tudíž téměř hladomor) nehubnu jinak. Teď jím přes den normálně (nepřejídám se) a večer kolem šesté a dál jím už jenom minimálně pokud mám opravdu hlad, což naštěstí nemám.
Potřebuju momentálně zhubnout ještě 3-4 kila do prvního cíle...pak to ještě chce 10, ale budu spokojená, když dojdu do prvního cíle.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.