Nooo, já se ti přiznám, že F. už ty jedničky z angličtiny od J. zrovna neprožívá, jen se usměje a mávne rukou Ale v první třídě určitě ještě jooo. A já má u ní vroubek Dostávají úkoly typu-rozstříhej nadepiš, slep, udělej z toho chlaoupku, o angličtině je to tak ze 2 procent...No a my přijdem v osm, na chaloupku dojde ař tak v půl desátý, já hledám sešívačku, lepidlo a nadávám že "tyhle debilní úkoly mi je čert dlužen, z angličtiny prd...", ale dobarví, dolepí, sešije a odevzdá. Nicméně nedávno přišla, že mají dobrovolnej úkol,ale ona že řekla paní učitelce, že ho dělat nebude, že "máma vždycky nadává, že tyhle lepící úkoly jí byl čert dlužen, že z angličtiny se nic nenaučí, jen musí hledat ty sešívačky a lepidla.. Tak jsem opatrně začala s lekcemi diplomacie a s tím,že člověk zdaleka nemusí vykecat všechno
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.