Anett, moji kluci jsou v tomhle lemplové, nebaví je shánět si materiály, látku, udělají to,ale jen tak aby se neřeklo. Z toho důvodu je už nerada uvolňuju. Nejstarší si už píše omluvenky sám, tam už nemá jaksi možnost,ale u toho primána jsem radši,když chodí do školy pravidelně.Na některý věci ani nemají učebnice , je pak těžký všechno sehnat. A výklad v angličtině (Science) taky hůř dohání. A malý (a u kluků na prvním stupni) nebyl vůbec problém, když jsem jim s výkladem pomohla, tak nejenže to zabralo mnohem míň času,ale ještě to uměli o dost líp. Taky jsem si říkala,co času - i peněz- jsem si mohla ušetřit,kdybych byla ochotná je učit doma,sama
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.