Re: Vzdělání nebo majetek - co je lepší investice?
Kudlo, vždycky je víc cest. Já jsem měla obě mladší děti v anglických školkách a ten mladší syn chodil až do pátý třídy do mezinárodní školy.Pak jsem je odsud vzala, na rok dala do český školy, syn pak odešel na českoanglický gympl a já si dělala starosti, jak dál rozvíjet angličtinu dcery, protože její škola sice má rozšířenou výuku angličtiny, ale ne na tý úrovni, kterou by potřebovala. Našla jsem skupinku bilingvních dětí a tam chodí na 2,5 hodiny týdně-učit se, podle anglických osnov. K tomu se scházejí a mají různý akce v angličtině, čtou společně knížky a pak si o nich povídají. A stojí ta na pololetí míň než třetina školnýho na měsíc. v tý předchozí škole.Ano, musím ji tam vozit, otrava. Cestu jsem ale našla, levnější.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.