Re: Vzdělání nebo majetek - co je lepší investice?
Co by - kdyby. Lepší žádné peníze na byt nemít a nemuset dělat takové volby. Důležité je, aby děti nestrádaly - a mohly třeba studovat. Ale pak ať si jdou svou cestou. Zažila jsem různé propady, bydlela na různých místech - dokonce i v pokoji pod bowlingovou dráhou , ale to, že jsem neměla peníze, mě nijak zásadně nepoškodilo. Plno skvělých věcí bych ani nezkusila (možná - možná bych zkusila lepší, ale to je otázka). Takže - nevadilo mi, že jsem neměla peníze, vadilo mi, že moje máma byla tak dalece zadlužená, že jsem kvůli ní mnohokrát nespala. Ale jinak bylo bezva jet do Anglie s tím, že neopouštím nic, že o nic nemůžu přijít - jen získat. Žádné srovnávání a těžké rozhodování, jestli by mi doma nebylo líp. Když se nad tím zamyslím, mnohokrát se mi stalo, že jsem šla do lepšího - a ještě vlastní zásluhou
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.