"pokud jsi nastavená tak jako většina lidí zde, na rodině - tzn žádné tanečky, jedině přímo - tak to asi bude těžké." - já bych tanečky, ženské zbraně a manipulaci klidně používala, kdybych to uměla. Ale já to neumím. Tady vidím reálně jenom dvě možnosti a) mírnější verze - manželovi říci, že na jeho rodinu prdím a ať jim pár dní před šd zavolá, že jsem nemocná, ať nechodí b) šlápnout do vosího hnízda a sdělit mu, ať to zařídí jak chce, ale jeho rodina u nás na šd prostě nebude, pokud ano, odjíždím k našim - a ať si to zařídí jak chce, považuji to za jeho problém, neboť já jsem nikoho nezvala
"Osobně bych proti manželově rodině bojovala jen ve chvíli, kdy bych si byla jistá manželovo podporou a ty ji nedostaneš." - nerozumím, nemám důvod bojovat s jeho rodinou
"JAk jsem psala, udělala bych velkolepý štědrý den a očekávala bych, že ostatní dny se manžel vzdá koníčků a bude se bez keců věnovat mě a bude mi plnit přání." - i kdybych udělala ten nejvelkolepější šd, jeho by ani ve snu nenapadlo vzdát se koníčku, věnovat se mi a plnit mi přání
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.