Lexi, nedočetla jsem celou diskuzi, při čtení se mi otevírá kudla v kapse. Rozumím tomu dobře, že přijede i švagrová s rodinou? Hmm, takže vlastně jim se nechce nic chystat, chtějí mít hezký štědrý den bez práce. To by se asi líbilo každému. Takže pokud nedokážeš/nechceš udělat bugr, že takto ne, tak jediné řešení je snad je POŘÁDNĚ zaúkolovat - tchyně přiveze bramborový salát, švagrová polévku, ty uděláš rybu/maso. Tchyně donese tyhle dekorace - takovéhle svíčky, takovéhle ozdoby atd, švagrová zase něco jiného... To by je mohlo - ale nemuselo - odradit... Ale podle mě to bezbolestně nepůjde. Holky ti tu dávají spoustu rad, zkus něco použít. Je to tvoje rodina, tvoje děti o to nestojí, bude se asi muset podřídit manžel, když jste přesila, co říkáš? Držím palce, tohle je strašná manipulace. A neskutečně soucítím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.