Re: Kdybyste si mohli vybrat a znali jazyk, ve které zemi byste chtěli žít?
V Kanadě zase bylo všudypřítomné nebezpečí medvědů, leckdy vlezl medvěd i na zahradu. Byla tam medvědí linka, kam se volalo, ale bylo to o strach. Popelnice musely být speciální, zabezpečené proti medvědům, aby je to nelákalo. Do lesa se pořádně nedalo jít, jsme zvyklí jezdit na kole, chodit na procházky, to absolutně nepřipadalo v úvahu. V pár parcích jsme byli, ale všude je varování před pumou a medvědy, je to rozdíl jít do lesa u nás a tam se vlastně kromě vyznačených okruhů v lese ani volně jít do lesa nedá. Ledaže je člověk velký dobrodruh a je to na vlastní nebezpečí. Příroda sice krásná, ale na mě moc divoká. Já jsem ráda v Čechách.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.