Re: Kdybyste si mohli vybrat a znali jazyk, ve které zemi byste chtěli žít?
Magrata, prepáč, ale mne Tvoje "argumenty" prídu veľmi naivné. Dokonca mi to príde ako nevďačnosť, skoro ako rúhanie! Žiješ v slobodnej a krásnej zemi a máš chuť vypadnúť len preto, že sa "neučíme úcte k blížnemu" (???), no prepáč, ale tento typ úvah by som ešte dokázala pochopiť u mladého idealistu z gymnázia a nie u rozumnej matky detí
Ja na "susedskú zelenejšiu trávu" neverím a aj keby bola o odtieň sýtejšia, nepojdem sa na ňu pásť a nepretrhám vazby ktoré mám k domovu.
Ak by si žila vo vojne, diktátorstvom zmietanej zemi, tak CHÁPEM. Ale mať chuť opustiť ČR (asi preto že nevyhral Drahoš...?) - to je jasný dokaz, ako sa máme (a máš) dobre
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.