Re: Jak se povedlo Drahošovi prohrát volby, které skoro prohrát nešly?
Zetko, mně na Zemanovi nejvíc vadí, že sám od začátku hledá "společného nepřítele". Proto vymyslel Kavárnu, sluníčkáře a podobně. Lid získal pocit, že to jsou opravdu nepřátelé a jásá, když jim to Zeman natře. Bylo to hezky vidět při debatách. Když Zeman lhal při "natírání", dav jásal. Když byť pravdivě, ale lehce rýpavě, promluvil Drahoš, byl sprostý a ubohého Zemana napadal (ty narážky na zdraví a chůzi považuji za velmi nízké a nelíbí se mi, myslím normální ostřejší slova v debatách, kterými se mnohdy bránil nebo oponoval Zemanovi). Zemana jsem neměla ráda nikdy, byl mi nepříjemný, ale kdyby nevytvořil náladu, že inteligence je nepřítel, že Praha je nepřítel, zajít si na kafe je třídně nevhodné, chtít jít na Západ je lezení do unijního zadku.... Já nechci tyto boje. Bohužel tady budou ještě dlouho po Zemanovi, spousta populistů ten ohýnek bude rozfoukávat, protože kromě toho nemají co nabídnout.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.