Re: Jak se povedlo Drahošovi prohrát volby, které skoro prohrát nešly?
Neinformovaný ne, to jsem asi nepsala...nevzdělaný ano...koukalas někdy na takové ty vědomostní pořady, kde byla potřeba vědět i souvislosti a tak? Kdo uspěl? Školní vzdělání přece není všechno...a ani moudrost to nedodá. A kdybych to vzala v naší rodině, abych nechodila daleko, tak vyšší vzdělání nezaručuje nic - jen to, že člověk nějakým způsobem dokončil určitou školu..., o jeho rozhledu, nadhledu a úsudku v širším měřítku to rozhodně nevypovídá.
Chtěla jsem tím říct, že školsky nevzdělaný člověk se nerovná hloupému člověku (třeba u starší generace určitě ne)...a neinformovaný v celku nebo v určitých oborech může být i "inteligent".
Nehledě na to, že v politice a náhledu na ni se orientuje "správně" velmi málo lidí. Chtěla jsem se dozvědět, kdo tahá zemanovy a Drahošovy nitky...nevím (zda teda správně) si já uvědomuju, že tam jsou...u Drahoše jich tam myslím bylo víc...ale prostě - asi se to neví. A většina (i inteigentních) lidí si to, že tam jsou nebo by být mohly, ani neuvědomuje.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.