Re: Jak se povedlo Drahošovi prohrát volby, které skoro prohrát nešly?
Zetko, jsem strašně zvědavá jak Čapí hnízdo dopadne. Tipuju, že to vyšumí do ztracena. Ono to totiž často funguje tak, že velké úniky se nechají být a o to víc se povozí na těch malých. Příklad z mé praxe: Jsme Obec a máme zaměstnance s dotací přes úřad práce. Stalo se, že jeden zaměstnanec odešel dřív než měl ve smlouvě, protože si našel normální práci a já jsem udělala chybu a poslala jsem měsíční vyúčtování dřív, než tu zaměstnancovu výpověď, tím jsem porušila jeden z bodů smlouvy. Žádný peníze jsme nezadrželi, vyplaceno bylo to, co vyplaceno být mělo, pouze jsem porušila následnost těch odeslaných dokumentů. Kontrola to vyhodnotila jako porušení rozpočtové kázně a finančák nám napařil pokutu 5% z celkové částky, kterou za ten měsíc ÚP vyplatil za všechny zaměstnance. Chápeš to, někde unikají stamiliony a nejsou páky na to, jak je dostat zpátky a já dostanu pokutu za to, že jsem odeslala dokumenty v blbém pořadí. Prostě na každýho není stejnej metr. A Babiš je normální zločinec.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.