kamarádka velice hezky vyřešila kuchynoobývák v paneláku - tipy - zkus se zamyslet zda bys nemohla dát ledničku a spížní skříňky eště mimo kuchynoobývák, do chodby , oni to tak mají troubu ve výši očí nevnímám jako tak důležitou, je to zase o zvyku. Poprvé mám ve výši očí, ale že by to byla taková extra výhoda (alespoň trochu procvičíš svaly když se sehneš k nakouknutí do trouby mám velkou kuchyn, ale pravidlo pro prváky jsme také nemohli dodržet-kvůli vodě a v reálu jsem si rychle zvykla a nevnímám to (a jsem výrazný pravák) stůl v kuchyni měli u okna ale též vyzkoušeli na druhé straně místnosti - šlo to a možná i lepší... tam dodali stěnu (nahoře s prosklenou částí, která provětlila předsíň-chodbu)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.