Re: Kdo je pro vás opravdový chlap?
"Nestastny clovek nikdy nikoho nemuze ucinit stastnym. Takze on ji dal to stesti (pohodu, lasku, klid), ona mu to vraci."
Grainne, ale z toho vyplývá, že ONA byla před tím nešťastná - tak jak je možný, že ona učinila šťastným jeho? (že on ji budiž, jestliže byl před tím šťastnej)?
Já samozřejmě vím, že se v životě může semlít leccos a že člověk toho partnera může potkat v okamžiku, kdy je sám na huntě a ten partner ho obrazně řečeno "vytáhne" z kaše ven (což vnímám, že byl tady ten případ), netvrdím, že to není možný, ale - jak to říct - považuju za životaschopnější situaci, kdy ten člověk - v tomto případě ta ženská - není z normálního života tak převálcovanej a není to pro něj taková brynda, aby potřeboval někoho, kdo by ho z toho musel tahat ven.
Umím si velmi dobře představit, že partner dá životu novej rozměr, kterej by ten život bez něho neměl a kterej je strašně fajn, ale i když jsem byla single, tak jsem byla se svým životem a událostma v něm spokojená, měla jsem pocit, že se v něm děje spousta zajímavejch věcí a rozhodně jsem neměla pocit, že "žiju až s partnerem" a skrze něho, jako mám dojem z tý písničky.
Odpovědět