Re: Hodnější z rodiny dostává méně ?
"a nepřijde ti divný, že jedna vnoučata pojedou s babičkou a babička to zaplatí i jim, zatímco cestu s druhými vnoučaty musí zaplatit jejich rodiče i babičce? Takže když ti rodiče nebudou mít zas tolik peněz, aby to zaplatili 3 osobám, tak s babičkou nebudou vůbec?
"
Konzervo,
ne, za určitejch okolností mi to nepřijde divný.
Bavíme se předpokládám o té rodině, kde dejme tomu bratr A je manažer a má 150 měsíčně, druhej bratr B je učitel a má 20.
Děti bratra A jezděj k moři dvakrát ročně. Děti bratra B u moře ještě nebyly, rodiče na to nemaj.
Prarodiče chtěj, aby se i vnoučata B mohla podívat k moři. Jejich rodiče na to ale nemaj, i když se neflákaj a maj úctyhodnou profesi. Tak mi přijde logický, že prarodiče to vnoučatům B zaplatěj, aby se aspoň jednou k tomu moři podívaly. Nevidím na tom nic, na co by měl bratr A žárlit (protože jeho děti jezděj díky němu 2x ročně na Maledivy a do Dominikánský republiky, tak fakt by bylo adekvátní, aby mu vadilo, že bráchovy děti pojedou díky prarodičům jednou do Chorvatska?), a vidím naopak jako naprosto logický, aby A řekl "mami, tati, já chci, abyste jeli k moři i s náma a strávili čas s vnoučatama, tady máte zaplacený letenky a hotel v Dominikáně, jedem patnáctýho července".
Odpovědět