Re: Pořídili by jste si dítě s vědomím,že mu předáte vadné geny nemoci a tím snížíte velmi kvalitu jeho života
Kat, můj poslední příspěvek směrem k tobě v tomhle tématu: sluch je taktéž STĚŽEJNÍ smysl. Já tu nedebatuju, že zrak není potřeba, ale o tom, že bez sluchu se nerozvíjí schopnost komunikace, porozumnění a dorozumívání. A to je společensky docela "stěžejní" a fakt se to nedožene tím, že se pak dítě naučí číst. A k tvým veselým, pařícím neslyšícím známým - nikdo neříká, že postižený (zrakově, sluchově nebo obojí současně nemůže být šťastný), jde mi jen o to, že problémy vychazející z vrozené hluchoty jsou celospolečensky podceňované a nepochopené.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.