šuplíku, nemusíš připouštět nic, o to vůbec nejde. Samozřejmě, že na každou životní vztahovou hru musí být dva lidi, asi proto se ho držela tahle paní zuby nehty, protože ji prostě poslouchal a hrál ji s ní - z nějakých vnitřních důvodů. Ti chlapi předtím stačili včas zavřít dveře, i když pár rozpadlých vztahů už na kontě má, není to žádná dvacítka.
Pro nás je samozřejmě z našeho pohledu nepochopitelné, že tupě plnil veškerá její přání a příkazy a zákazy. Po přistěhování k ní se všechny šrouby utáhly tak, že soužití je nesnesitelné. Ale to už bych to tu musela vypisovat celé znovu a navíc do detailů, do kterých se ale nemíním pouštět.
Ono si stačí přečíst syndrom oběti domácího násilí v psychické a sociální podobě, sedí tam skoro všechno i na tenhle případ, ale chápu, že se s tím naprostá většina lidí nesetkala.
Asi je chyba, že jsem sem tohle téma vůbec dala, mohla jsem odpovědi tušit, poprosila jsem o smazání diskuze.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.