I když někdy je to taky plíživé, existují ženy v tíživé životní situaci, které tak moc potřebují pomoc zrovna od konkrétního muže a nejprve o nějaký sex vůbec zprvu vůbec nejde. Jde o sblížení psychické, o to poprosit o pomoc a řádně ji ohodnotit, ocenit, pochválit a pak to pomaličku přerůstá, až...
Nevím, konkrétně tohle myslím, že by se mohlo stát mnoha ženám, které třeba mají zrovna rozvedenou nebo nešťastnou kamarádku. Konkrétně takových případů znám víc, i když ne zblízka. "Já jsem tak nešťastná, smutná, nevím, jak dál, kdo mi pomůže?" "Sorry, já ne, jsem šťastně ženatý. Jenže je tam ta plíživost, postupnost...přerůstání v důvěrnost. Jste si fakt jisté, že se vám to nikdy ve vašem blízkém okolí nemůže stát?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.