Tak určitě někdo má a někdo nemá to štěstí, aby nepocítil menopauzu. Ale celkově si myslím, že je dobré, aby se o tom diskutovalo, aby si ženy uvědomovaly, že jim určité vitamíny prostě chybí mnohem více než dříve a je třeba je doplňovat - ať si to usnadnit pomocí doplňků stravy nebo velmi pestrou stravou. Když pak třeba osteoporoza přijde, už se zpět nic vrátit nedá. Tedy i když nepociťujete, že byste měly návaly atd., neberte to na lehkou váhu. Já si to s Merilinem taky usnadnila a doplňovala v tabletkách, ale jsou čistě přírodní s bylinkami, vitamíny. A mám čisté svědomí, že tak doplňuji (i na základě doporučení od lékaře) calcium a vitamín D. Bylinky, co mi pomohly jsou teda bonus navíc, který mi pomohl od návalů a se spánek, jelikož já to štěstí neměla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.