10.7.2019 1:16:49 Marika Letní
Re: kamarádky 40+
Kudlo ""kdo je schopen přizvat třetího na kola, BY URČITĚ TAKY nepřišel na schůzku a považoval by to za normální" "
Nepsala jsem, že určitě a že všichni. Ale že u lidí tohoto typu se to dá předpokládat podle toho jak to popisuje Brave, jak si užije i jízdu sama, když ty dvě se ženou vpředu bez ní a jak klidně ruší manželovi dohodnutý program (ne, že se zeptá, co on na to, když domluvený program zruší)...tak z toho usuzuju, že obodobně přepjatě pozitivně bude reagovat i na zrušenou schůzku.
"Já jsem třeba u kola zvyklá, že jede každý svým tempem a ten rychlejší na toho pomalejšího po nějakým úseku počká."
Že bych jela s kamarádkou na výlet na kole a fakticky jsme nejely spolu, to jsem tedy fakt nezažila. Něco jiného je více lidí, ale dva snad jedou spolu. Pokud to tedy není zcela nevyrovnaný pár - jeden šampion a druhý po zápalu plic, ale i tak bych čekala, že se šampion přizpůsobí, když JEDEME SPOLU na výlet, ne že jsme na tréninku nebo jedeme závod.
To by podle tohoto klíče když jdu s někým na vycházku nebo tůru, tak taky on půjde sám protože jde rychleji, takže fakticky nejdeme spolu, ale jeden stopuje druhého a potkají se na určených stanovištích? To fakt zírám, co si někdo představuje pod SPOLEČNÝM odpolednem.
Odpovědět