Re: Generace sněhových vloček
Konicku, hezky to pises:)
Rekla bych, ze clovek tak nejak prirozenou cestou (skola, zajmove krouzky a oddily...) nabaluje predevsim sve vrstevniky, coz pak muze mozna vest trochu k tem pohledum na "mladez jako jinou generaci".
Jsem moc rada, ze se mi postestuje mit pratele tak nejak generacne nezavisle, vyrazne mladsi, stejne stare i vyrazne starsi nez jsem ja (coz neni moje zasluha, ale proste klika, ze se mi blizci lidetakhle sesli:) ). Mozna, kdyz to ted ctu, je to dobre i proto, ze me moc nenapadne koukat "zvenku" na "generaci", oddeleni generaci prakticky nevnimam. Vlastne me na to privedla tahle diskuse, ani jsem si neuvedomovala, ze pratele o 15-20 let starsi, kteri u me byli na obede pred tremi tydny, by meli byt necim specificky jini nez pratele o 15 let mladsi, u kterych jsem byla v patek, ci jini nez pritelkyne ( zdravim, pokud tu jsi:)) vrstevnice, se kterou jdu dneska do divadla:) Jsoz to proste vsechno skveli lide svymi osobnostmi a z meho pohledu to zcela dominuje nad drobnymi charakteristikami, ktere by snad mohly byt pricitany "generaci" :)
Odpovědět