13.10.2019 15:26:30 vlad.
Re: Ivana Gottová
"Mně třeba vadilo, že ošetřující lékař, profesor četl Gottovi Bibli. Určitě by se našel nějaký zdravotní bratr s dobrou dikcí, a pan profesor by si neubíral čas, potřebný i pro ostatní pacienty. Jakkoli byl Gott velká osobnost, tak by se určitě našel někdo vhodnější.!!
Analfabeto, to myslíš vážně?? Tady nejde o to někomu něco přečíst, pokud jsi to schopná pobrat. Ale o sdílení něčeho strašně těžkého...ten člověk umírá...Chápeš to? Taky jsem se modlila s rodiči, kterým umíralo dítě a kteří o to stáli. Ano, dělala jsem to já, lékař, protože jsem věřící. A nepřehraju zrovna toto na někoho, kdo k tomu nemá žádný vztah. Marka Trněného znám mnoho let, vážím si ho za jeho přístup k pacientům. Neboj, k žádnému zanedbání péče ostatních určitě nedošlo. Léčit může kdokoli z lékařů. Ale spirituální službu nevěřící není schopen poskytnout, navíc za tu dlouhou dobu léčby se mezi lékařem a pacientem vytvoří osobní vztah. A jsem ráda, že na oddělení, kde je mnoho smutku a bolesti, tohle pro potřebné funguje.
Odpovědět