Taky. Já jsem nejvíc napruzená na školu malých dětí, protože ta má zřejmě pocit, že existuje proto, aby bavila malé Rotschieldy. V podstatě neuplyne týden, abych nemusela posílat min dvě kila každému na to nebo ono, nekupovala žertovný nebo pohodlný kostým, nepřispívala na sirotky z Afriky (to ne že stačilo vyklopit peníze, ale musela jsem dělat dárkové balíčky, děti přišly s tak vymytými hlavami, že bylo lehčí udělat balíček, než držet řeč k prvňákovi a druhákovi a uvádět romány na pravou míru), výlety na adventní tvořeníčko v Podhradí Dalekých Prčič (zaplať bus a jako bonus máš třeba pomeranč a v něm zapíchané hřebíčky, boží) apod. ŠVP nemluvím radši. Příští rok vypukne plavecký výcvik, možná do té doby emigruju .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.