jestli potřebuješ sdílet děti na začátek školního roku mám dvě - tudíž srpen, září pěkný do školních nákladů je letos nutno započítat 9 tis. za přípravku pro dceru na gympl listopad: 6 tis. za auto (pojistky) 6 tis. zazimování bazénu (je nový, manžel to ještě neumí) 2,6 tis. členské příspěvky kroužek pro dceru (v září to bylo 3,5 tis.) 4,5 tis. lítačka na Prahu a 1. pásmo pro mě 1 tis. nedoplatek el. u nás 5,5 tis. nedoplatek el. u babičky (bydlí v naší nemovitosti a byly nízko nastavené zálohy) zimní boty měly holky naštěstí koupené od jara a bundu pro tu starší jsem pořídila v black friday za pětikilo - jak mě to potěšilo No a Vánoce raději nepočítám... k tomu jsem právě odklikla běžný nákup domu na Košíku za 2,5 neboj nejsi v tom sama
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.