Re: Kolikrát jste činily/i v životě zásadní rozhodnutí?
Ohledně těch střech nad hlavou a jiných velkoakcí - je jasný, že člověk nemůže vědět dopředu, co bude za 20 let.
Takže já osobně bych se řídila úměrností té investice (finanční i časové) a příjemnosti jejího získávání.
Pokud bych měla získat vlastní bydlení za cenu mnohaleté dřiny bez odpočinku na stavbě, nechtěla bych ho, i kdyby bylo nevím jaký, protože bych do toho zkrátka musela investovat příliš mnoho, a to by mi nepřišlo výhodný.
Kdybych ale patřila k lidem, který BAVÍ něco stavět a budovat (jakože nepatřím), tak bych do toho šla.
Prostě si myslím, že by člověk měl počítat i s tím časem, který tím stráví a pokud by to bylo moc dlouhé a otravné - což je subjektivní - tak bych to brala spíš jako ztrátu než zisk, takový to "nechali na baráku mládí a zdraví" pro mě je odpuzující věc.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.