| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

9.2.2020 13:48:57 P.T. Cruiser

Re: Domací sušená panenka - moc slaná, jak na to

Neumím sušenou panenku, ale podle toho co jsem viděla v SSSR a později Rusku, je fígl v tom že maso musí viset v průvanu.
Kolem Volhy sušili i ryby velikosti našich vánočních kaprů na balkónech v panelácích a nekazilo se jim nic. Nasolili, pověsili na šňůry a suchý stepní vzduch to dodělal. (Ryby se kazí nejrychleji a byly OK.) V ledničce to asi prostě nejde.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Domácí sušená panenka je moc slaná holkamodroočka 9.2.2020 11:22
*Re: Domací sušená panenka - moc slaná,... A. Andrs 9.2.2020 11:37
*Re: Domací sušená panenka - moc slaná,... holkamodroočka 9.2.2020 11:40
**Re: Domací sušená panenka - moc slan... A. Andrs 9.2.2020 11:57
*Re: Domací sušená panenka - moc slaná,... P.T. Cruiser 9.2.2020 13:48
**Re: Domací sušená panenka - moc slan... luthienka 9.2.2020 21:29
*Re: Domácí sušená panenka je moc slaná luthienka 9.2.2020 21:28

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.