Nepřipravuji se nijak a doufám,že nám to neurve světlovod na střeše a pergolu na zahradě. Baterky a svíčky mám všude po baráku.V barelu v garáži je nějaká voda a další třeba na spláchnutí je v sudu na zahradě. Když nepůjde topení,tak si holt všichni lehneme v obýváku a zapálíme krb. Dřeva máme dost. Teď mi,ale došlo,že nám chybí špekáčky na opečení. V lednici bude jen párek co jsem dnes koupila. Nicméně zrovna jsem dopekla králíka takže hlady fakt neumřeme. Jen doufám,že vítr neohne dopravní značku u které stojím a ta mi nepoškodí auto. To by mě fakt nepotěšilo. A ještě doufám,že vítr neporazí nějaké stromy do cesta,až ráno pojedu do práce. Mobil mám nabítý,ipady taky a externí nabíječka je taky plná pro případ potřeby.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.