To snad je jedno, píšu jenom, že moje dosavadní zkušenost je taková, že v Praze elektřina "jen tak" nevypadne (ani při orkánu. Tipuju, že těch "drátů" do Prahy vede víc a obvykle alespoň některé vydrží. ¨Samozřejmě to neznamená, že se to nemůže stát nikdy. Ve městě, odkud pocházím, naopak elektřina vypadne skoro při každé bouřce (tam jsem vlastně zažila hodně silný vítr v roce 2009, kdy jsem v bouřce jezdila s tím samým dítětem autem, všude padaly stromy a já nevěděla, kudy jet ani kde zastavit, spadla tehdy i půlka městského parku; asi to byl taky orkán) - proud pak nešel na některých místech skoro 2 dny, mamka byla na nervy, že se jí zkazí asi 15 kg masa a roztečou všechny jahody v mrazáku ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.