Já si pamatuju orkán Kyril v roce 2007 (leden). Nic jsem o něm předem neslyšela, jezdila jsem si venku s kočárem s 2 týdny starým synem, bylo celkem příjemně teplo, ještě jsem si telefonovala s celou rodinou z 2. nádvoří Pražského hradu. Cestou domů už foukalo fakt dost, v půlce cesty koukám, že mimino má na obličeji nafoukanou spoustu špíny, tak jsem zalígrovala kočár a dokončila zrychleně přesun (bydlíme tedy od hradu asi kilometr). Večer ve zprávách jsem se dozvěděla, že prý orkán. V Praze fungovalo celkem normálně všechno (vlastně jsem snad ještě za 25 let nezažila, že by nešla elektrika, mám ten pocit?), tak doufám, že to nějak klapne i zítra.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.