Re: Ušetříte?
Ne. Sice byhc měla,tisíce atisíce za benzín, jídlo v restauracích atak,al emám jiný výdaje.
Teď jsem třeba vzteky odvezla do plastů 4 měsíce novej vysavač, krásnej, zlatej,ale k hovnu. Tak mě vytočil, že mě uklidnilo až to třísknutí v kontejneru. Až doma jsem si uvědomila,že sice byl plastovej,ale do plastů asi nepatří. No, on už si ho někdo vezme.
No a koupila jsme novej. Stejnej typ, jako jsme měli roky, sice se mi vůbec nelíbí, ale vysává, na rozdíl od toho pitomýho zlaťáka.
Taky jsme museli doplnit doma technický věci, všechny děti mají online školu. Koupila jsem novou tiskárnu. Děti potřebovali cosi, jeden sluchátka,druhej myš.
A já si jdu objednat bednu alkoholu.
Dneska mám dost, nic se mi nevede. A do toho mi teď píplo, že má dcera neomluvenou hodinu. Měl av 11 videokonferenci, předtím dělala nějaký listy z matiky a zapomněla si tu videokonferenci pustit. Jak jsem byla vytočená, tak jsem jí jako omluvu napsala cosi, že je prostě blbá a nehlídá si čas-a já taky ne.
A teď mi napsal manžel, že chce koupit nějaký kuřata, slepice nebo co. Nic, stěhuju se...
Odpovědět