Ušetříte během karantény?
Chtěla jsem založit už ráno, ale i v návaznosti na téma vedle "co jsme si koupily pro radost" se ptám, zda krizi v současné době tj. za březen vidíte nějak významněji promítnutou do rodinného rozpočtu.
U nás jsou dvě děti na 1. stupni doma a já a manžel pracujeme již více než 14 dní a HO a opravdu významně jsem ušetřila. Z mojí výplaty mi zbývají ještě více než 2/3. Utrácím opravdu jen za jídlo resp. byla jsem 2x na vééélkém nákupu a jinak žijeme hlavně ze zásob - mám obří mrazák a chopila jsem se příležitosti ho řádně pročistit.
Škola zrušila platbu za družinu, za obědy samozřejmě. Nejezdíme autem takže benzín zatím 0,- (tankovali jsme plnou první den co jsme se ocitli doma a jeli jen 2x ten nákup), ušetřila jsem taky na zálohách na ŠVP, a dcery klub si neřekl o kurzovné. Hadříky ani nic pro radost jsem si taky nekoupila, ani nikdo z rodiny. Ale starší dcera by teda nákup hadrů potřebovala dost akutně.
Denně se vaří a peču i třeba housky, odpadají drobné výdaje typu kafe atd.
Ve středu má nicméně přijít instalatér na seznam oprav v našich dvou domech a bude to asi fuč, už avizoval, že dost podražil
Odpovědět