nepojedeme na dovolenou do pobaltí a petrohradu (plán byl v červenci) nestihli jsme využít voucher na večeři od dcery (ale to se nejspíš jen odsune) nestihla jsem se nechat ostříhat (poměrně radikálně) - měla jsem jít v tu neděli, kdy kadeřnictví zavřeli nemůžu do sauny (tím fakt trpím, chybí mi jak sauna jako taková, tak ty chvíle božského klidu sama pro sebe - víc jak hodinu nemluvit, nekomunikovat, relaxovat) nemůžu za rodinou - chybí mi rodiče, sestry, neteř s dětma... tím trpím děsně
jinak asi nic zásadního, jsem asociál, konečně je normální počkat za dveřma, než je chodba v baráku prázdná, s nikým se nezastavovat na "kus řeči", na známé lidi jen zdáli kývnout či zamávat a minout se obloukem
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.