Vzdala jsem se na čas rozbihajici se kavárny. Ale snad půjde začít znovu. Nemame byt sami pro sebe ani na chvilku. Miminko ukazuju moji máme ( ač bydlí ve stejném domě) raději jen na zahrade a z dálky. Máma je totiž velmi riziková. Těšila jsem se na kosmetiky, masaze, kadeřníka - od září do února jsem byla zdravotně NOK.
Co jsem získala? Možnost vykašlal se na par měsíců na práci a věnovat se miminu. Casn na procházky s manželem a kočárkem. Manžel nikam nejezdi a pracuje z domova. Dceru doma “k ruce” - je to úžasná chůva a malou segru si užívá. Rodinné obědy a grilování klidně během pracovního týdne.
Závěr? Přes mírnou a obcasnou ponorku a obavy z budoucnosti (kavárna, manzelovo zaměstnání) to není tak hrozne.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.