18.6.2020 21:18:09 Brumbambula
Re: Paradox ostravských gymplů
Tak to je ale pravda, že ty jejich testy nanečisto se moc nedoporučují, lepší je jít na klasickou zkoušku nanečisto na nějaké opravdové škole.
Pro nás to byla hlavně berlička, že máme fakt problém se donutit něco dělat doma. Hlavně já mám problém donutit se s ní něco dělat. Jsem zvyklá, že si školu obstarává sama. A ona je zas zvyklá, že ji nikdo nenutí, čeká nás asi krušné období od září.
Ale absolovala tu jejich nalejvárnu + doma zkusila 7 testů ze stránek Cermatu. U prvního z loňska jsme jásali, že loni by se na odvolání dostala. Druhý napsala hůře a každý další ještě hůř. Tak jsem pak už měla pocit, že je to celé kontraproduktivní. Ale není stresař, asi si věří (nevím, tváří se, že je jí to celé jedno, ale o tu školu hodně stála), takže nakonec to dopadlo perfektně.
Na mimopražské poměry měla hrozný drill, na pražské poměry nic mimořádného. A to přitom s celým tímto postupem nesouhlasím, ty státní přijímačky jsou prostě špatně,
letos asi díky karanténě a zavřeným školám ještě všechno horší. A stejně jsme to podstoupili, to je vidět, jaký ten tlak okolí je.
Odpovědět