Kuličko,chci se vyhnout o konkrétní debatě o mně. Myslím, že zakladatelka mi v mnoha svých příspěvcích mluví z duše ohledně vztahu, změn vztahu, vztahu jeho a mého dítěte atd. Psycholog, ano, absolvován. Domácí domluva se táhne roky, postupuje vpřed minimálními kroky, za tu dobu jsem mnohé vzdala a už nedělám a o frustraci bych mohla psát román, ale o mě nejde.
Máme to podobné, ale partner ví, že já chci víc chodit ven a něco podnikat, tak i sám naplánuje, byť to není v jeho naturelu, takže tak hrozné to není. Rozhodně ne, když jsme sami. Není to dokonalé, ale co je, akceptuji, že je to při našem společném a bezdětném období prima kompromis. Já se díky němu asi víc dívám na TV, dokonce i občas zahraju počítačovou hru. On kvůli mně nejen jde na výlet, ale sám ho i naplánuje. Za mne fajn.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.