2.1.2021 19:28:58 Půlka psa
Re: Koronavaření
Dlouho pečená masa (kachna, vepřové na rybízu), dlouho vařené polívky a omáčky a bezpracné brambory z trouby. Zkrátka věci, co se dají dát do trouby nebo do hrnce už večer nebo ráno, ale musím přiznat, že ty polívky při HO dělám z mražené zeleniny, protože jinak to jinak to nestíhám.
No anebo naopak rychlé ryby, rychlé namarinované steaky a jako příloha rychlé noky apod. To jsou zase věci, co se dají uvařit a sníst v 45 minutové pauze.
Snažíme se kombinovat třeba dlouho dělané maso s rychlými nočky, kdy v polední nauze jeden nakrájí rajčata, druhý dělá noky a máme to. Nebo naopak přílohu, co se dělá od rána (třeba ty brambory z trouby) a k tomu hodíme v rychlosti na pánev rybu nebo kusy panenky předem naložené v oleji.
Odpovědět