23.6.2021 22:26:14 Stará husa
Re: Mate spis aktivní nebo pasivní konicky?
Monty v 6. třídě jsme nás všech 6 holek porušilo bod školního řádu, že žák chodí vždy náležitě upraven a rozpustily jsme si všechny ve vyučování dlouhé vlasy. Já to udělala jen, abych se nelišila, bylo mi to nepříjemné a připadala jsem si jak lehká žena. Dlouho jsem se za to styděla. A nejhorší, co jsem kdy udělala, bylo v prváku na gymplu, kdy jme měli v pondělí na sedmou tělocvik, potom do půl druhé vyučování, následovaly dvě hodiny psaní na stroji a v 17 hodin začínaly laboratorky z chemie. Spolužaci nás přemlouvali, abychom se na laboratorky už vykašlali, já nechtěla, nakonec jsem se nechala ukecat a šla do města kupovat vánoční dárky, Druhý den jsem zjistila, že ti, co nás nejvíc přemlouvali, nakonec na ty laborky přišli a my ostatní jsme dostali dvě neomluvené hodiny a důtku třídního učitele. Od té dob jsem se už nikdy nenechala ukecat k nějakému chuligánství. Alkohol jsem pila poprvé (kromě maličkých skleniček piva po mastném jídle, které mi dávala teta) na své 18.narozeniny a cigaretu jsem nikdy nekouřila, až dosud.
Odpovědět