14.8.2021 11:46:24 77kraska
Re: Neměla by být vyšší nezaměstnanost?
Val, mela by ses obratit na odbornika....urcite na to jsou nejake figle, jak se zbavit obav z jednani
musim rict, ze mne to u te asistentky strasne sra.o, ze nemuze zavolat nekam a zjistit neco....proc to radeji hodiny lovi na netu, kde to stejne neni jasne
ja jsem opak....casem jsem zjistila, ze telefonovat nebo osobne se ptat je nejlepsi ze vseho...udelam ze sebe blbou "ja jsem asi hloupa, ale nemohu to najit na netu, prosim, rekla byste mi, jak to presne chcete?" a kdyz to je v moji budove, tak tam rovnou zajdu...zatim se mi to osvedcuje
u te asistentky to nakonec koncilo tak, ze ona lovila na netu, nez aby tam zavolala, nebo nekam napsala mail, stejne ji nikdo neodpovedel, ja jsem rekla "psimte, ja tam zavolam sama", zavolala a zjistila vsechno, ale takhle bych zadnou asistentku nemusela ani mit, jenze tam byla tak dlouho, ze jsem ji nechtela potopit....nakonec ji na par let povysili, ale tam delala pro vic lidi, nejen pro mne - a ostatni si tak dlouho stezovali sefum, ze ji sefove vyhodili (pro nadbytecnost a dali ji velike odstupne)
Odpovědět