3.9.2021 9:56:55 TaJ
Re: Vaříte stylem co dům dal nebo podle jídelníčku?
Romano, nevadí, my takhle mrazíme hlavně nějaké ty omáčky, třeba rajskou, nebo i svíčkovou, když ji jednou za uherský rok uděláme...a to se ohřáté normálně dá...vytáhnu z mrazáku a nemám pomalu rozmrazit v kastrolu, lehounce přejít varem a v pohodě...jinak druhý den ohříváme dost věcí - zapečené těstoviny, všechny omáčky (když je nemrazíme), i to rizoto, pečené kuře, rizoto, květákové placičky...polívky samozřejmě úplně v pohodě...něco ohříváme v kastrolu, u něčeho to jde blbě (třeba ty zapečené věci), tak ty ohřejeme v mikrovlnce...řízek se dá druhý den taky ohřát, i bramborová kaše...ale nejíme samozřejmě jen ohřáté věci, vždycky aspoň jedno jídlo denně vaříme čerstvé, když mám volno, tak často i obě, když jsem v práci, tak ohříváme, protože já si to beru a ohřívám v práci a manžel se synem doma...večeři si oni třeba udělají čerstvou a já si ji pak ohřeju, když přijdu...nebudou přece čekat s večeří do devíti nebo do desíti večer...
Odpovědět