7.4.2005 18:36:38 honey
Re: Achojky :oD
Ahoj holky,
já trošku nestíhám, v práci mám docela honičku, hodila by se tak hodina navíc. A ještě jsem si tento týden vyřizovala gyndu, kadeřníka a pedikérku. (Pro Radku - už jsem byla na pedikúře v tom novém saloně, je to tam moc hezký a příjemný. Zvedli cenu na 380 Kč, ale furt to ještě jde, zvlášť když to je paní Iva. A je to skoro naproti Portraitu :)
Dneska jsem zjistila, že ten pátek 6.5. je pouze příjem do nemocnice a "seznámení se" s anesteziologem. Na víkend může být doma, a nástup a den operace je v pondělí 9. Hlavně ať už to je :)
Už nevím, kdo se tady ptal, jako jsou na tom děti s "r". U nás je to teda slabý, ale věřím ve zlepšení po té operaci. Snaží se říkat "ř", ale zní to jako "ž".
Štěpánko, no a kdy se to rozhodne s tou prací? Vypadá to spíš, že tam zůstaneš, nebo ne? A co ten kolega?
Tak to je paráda, že Štěpánek je ve školce spokojený. Já se furt koukám na ty prcky u nás ve školce, a ti působí moc spokojeně, tak jsem ráda, že se nám tyto problémy vyhly. Akorát jsem teď musela učitelky upozornit, že když od Adélky něco chtěj, že jí to musejí říkat do levýho ucha :))))
Tak zatím ahoj!
Odpovědět