Re: Achojky :oD
Ahoj holky,
taky čtu poctivě vše dokonce a denně.Květo ,nezoufej bude líp !To se sousedem je smutné ,stalo se to takl mojí mamce ,že se s ní rozloučil její děda ,umřel v nemocnici a ona ráno než to věděla od rodičů tak to říkala tátovi.Je to zvláštní.
U nás není nic novýho ,malý bohužel pořád doma a my makáme v zahradě a ve vinohradě :o( Naštěstí mají u sosedů Aničku ,která je o půl roku mladší než Honza ,tak nám ji vždycky předělají přes plot a děti si spolu vyhrajou.
S brýlema ani s čočkama zkušenost nemám naštěstí je nepotřebuju ,ale mám kamošku co je nosí a vždycky žasnu jak si dává čočky, já bych si to do oka nedala...Jednou jí vypadla čočka v obchodě tak šla poprosit prodavačku o kelímek s vodou a z města klusala s kelímkem :o)
Martino ,ty už jsi na spadnutí ,co Madlenka jak to prožívá?Já si mimčo teď při Honzovi nedovedu představit ,vůbec neposlouchá , když jsem u bráchy a chovám mimino , on něco chce tak nedokáže pochopit ,že má ještě chvíli počkat a začne se vztekat.
Honey ,nosní mandli mi trhali v 8 letech ,ale už si to nepamatuju jen to ,že jsem stála ve frontě poslední...Teď už se to určitě dělá jinak a rekonvalescence má určitě taky jinou dobu takže nemůžu poradit ,ale ptala jsem se mámy a ta říkala ,že mi to pomohlo.
Holky ,jak jsou na tom vaše děti s výslovností R ?U nás je to bída..Ahoj ,mějte se hezky !
Odpovědět