5.4.2005 10:25:55 Janna + 2 berušky
Achojky :oD
Téda, včera dopo ani jeden příspěvek, to jste se včera pochlapily (teda poženštily :oD).
takže, já brýle nosím taky Štěpánko, jak jsem psala, jsem líná si čočky nasazovat, ale když chci pohodlí, tak si je narvu. Nicméně s tím mám furt po 4 letech problémy, pálí mě oko apod. , to moje ségra, ta si je nandá i ve tmě, to já ne, musím pěkně před zrcadlem a opatrně ;o) Na ten laser, jednak nemám a i kdybych Martina ukecala, tak já nechci, bojím se i zubaře a vůbec jakýchkoli doktorů a jít tam dobrovolně? ani za nic, ale třeba k tomu časem dospěju :o)
My byly v sobotu na veliké procházce od jedný do půl sedmý, v takovým lese, co je na kraji města, no děti jak čuňata, lítaly, ječely :o), a pak jsme to taky završily cukrárnou, až se divím, že nás tam pustili :oD
A v neděli jsme vyrazili do Zoo do Prahy, taky paráda, Verunka nadšená, jak jinak, až na to, že nejvíc jí uchvátil orel :o), asi že je ten s Krtkem :o) chodila (teda běhala, ona nechodí) taky asi 5 hodin, nejvíc vyřízenej byl Martin, holt není zvyklej :o)
Oblečení už jsme taky prošly, Verunka si všechno nadšeně zkoušela, co jí je a co není :o), taky jsme dost vyřadily, ale mě přitom připadá furt prťavá...tak možná nějakej ten cenťásek povytáhla :o)
Honey, dobrý, že máte termín, ale já bych byla na nervy, chudák Adélka. Jak to dělaj? Uspěj jí nějak?
Těhulkám držím palce, hlavně teď aktuálně Martině :o) a Daggy, napiš co Betyna u doktora ;o)
Balkon máme taky, už je po zimě uklizený,daná válecí matrace, krabice s pískem a v létě ještě přidáme bazének :o) Taky jsem ho zevnitř vymalovala, je zděnej, a už byl takovej špinavej :o)
K výzdobě - včera jsem ušila čarodějnici, ještě někde narveme větve na koště a dáme jí na balkon a namalovala jsem dvě winco na okna. Škoda, že je nejdřív musím umýt :o(
jejda to jsem se rozjela, končím, schválně jestli to dočtete do konce ;o)
Odpovědět