Re: školka
Ahoj holky,
je fakt už krásně! Akorát že teď, co chodím do práce, si sluníčka užívám až odpoledne... No ale jde to.
To už to teda, Martino, máš za chvilku! Držím moc palečky a Daggy taky, pěkně to letí.
S těmi čísly a písmeny je to u nás podobně. Baví jí počítat a předčítat... Ale fakt je, že když jí byl rok a třičtvrtě, tak je uměla líp než teď. To se jednou ptala, co to mám na tričku za písmena, tak jsem jí to řekla a ona, potvůrka, si to zapamatovala a pak další.. A krátce nato jsem zjistila, že umí čísla od 1 do 10 a i některá další, no pak jsem na to přišla, před Večerníčkem dávají přece slosování... No a nejlegračnější bylo, když chodila ven se stejně starou kamarádkou a předčítala jí značky aut. A zkoušela některá čísla psát... No a já to pak zatrhla, nebo lépe řečeno, přestala to jakkoliv podporovat. Zdálo se mi, že je na to fakt malá a spíš se musí učit jiný věci.
Jinak ve školce je trochu divočejší, na spaní jí pry musí občas separovat. A taky tam prý někdy pěkně neposlouchá.. Ale říká, že se jí tam líbí. I když, co chodím do práce, tak mě přemlouvá, abych tam nechodila a zůstala s ní doma.
Ale to ráno, taky se jí nechce z postele a o víkendu nás tahá klidně o hodinu dřív...
Radko, ať Ti to dobře dopadne!
Štěpánko, jak to vypadá v práci?
Přeji hezký den!
Odpovědět