Re: Reakce na vážnou diagnózu dítěte
ježiš holky děkuju moc, dočítám až dnes, ani nevíte jak mi to pomohlo
Libik, zasjaj apod.
že nabízíte tak nezištnou pomoc - o finance zatím nejde, peníze u nás problém nejsou, v případě potřeby něco zvládneme sami a neočekávám v souvislosti s událostí vyšší nároky na finance
nechci se v tom pitvat, ale jde o nádorové onemocnění, všechno je před námi, přesná lokalizace, možnost léčby je pouze chirurgická, včetně malinké naděje, že vše bude nakonec jinak … ale šok hlavně pro mě.
Manžel je podezřele v klidu
Já jsem se rozhodla jít směrem řekla bych pečující kvočny, dala jsem si dneska velký nákup, vařím oběd, odpo musím sbalit starší na lyžák. Prostě tu chci být když přijde ze školy, v klidu uděláme úkoly (nedávno jsem psala, že jedničkářka zrovna není), aby vše bylo v klídku a beze spěchu a stresu. A potřebuju nabrat síly hlavně pro sebe až přijde něco dalšího než papír. Jsem běhna tak si udělám jarní přípravu
na čištění hlavy
Dcera je vyděšená, bojí se operace, nikdy nebyla více nemocná a tohle prostředí je jí cizí, až tak moc, že jí v 9 letech vlastně poprvé brali krev, natož aby měla za sebou takové ty běžné nemocniční věci jako mandle či slepák
ještě jednou fakt moc děkuju a kdybych se potřebovala vykecat ráda přijdu
Odpovědět