3.11.2022 18:25:46 Hanka 75
Re: Nová sada talířů
Jsem spíše ten typ co se chová ekologicky, šetrně atd. a párkrát jsem si v životě odřekla věci, které jsem si možná měla dopřát. Takže já Ti řeknu, dopřej si je
Zvláště tedy pokud máš ten pocit, že to je "tvoje" barva a cena není nijak velká, stávající nádobí máš kam uložit a nezkazí se, že
Já si teď takto dopřeju ložní povlečení, chytlo mne za srdce
Ale je fakt, že stávající dosluhuje a je "každá ves jiný pes".
A myslím, že není špatná rada si koupit jeden ks od mělkého a hlubokého a zkusit, jak se ti z nich bude jíst a jaké budou na používání. Nedávno jsem koupila domů nové nádobí (staré porcelánové jsme neustále vytloukali a odhaduji, že tak jednou za rok dva jsem je za cca 3-4 tisíce dokupovala, tak už jsem rezignovala a koupila obyčejné keramické. Hluboké talíře jsou velmi nepraktické, už dvakrát jsem přelila polévku až k okraji (na cestě ke stolu ji pak vylila). Též do myčky se nemusí nové dobře skládat (tak aby se dobře umyli a nezabrali dvě místa pro jeden hluboký talíř). Jo a radši bych se zeptala (u té tyrkysové), zda někdo z rodiny nebude mít k nádobí vztah zcela opačný k tomu tvému, v případě kdybyste doma měli nejedlíka, že svou nechuť jíst začne svádět na tvé nádobí
tak dopředu si od něj nádobí nechat odsouhlasit
- dělám si trochu legraci.
Odpovědět