Knedlo, jak to dopadlo?
Pokud bych mela misto a fakt by to stalo navrch k poukazce jen 100,- a tak se ti to líbí, tak bych do toho sla. Prece nenecháš poukázku propadnout, když mají něco tak krásného, ne? ;-) Ale nevím, jestli bude jedna sada stačit, zvlášt kdyz je vás 5, k tomu treba 2ks návštěva... My máme záměrně sadu jednoduchého bílého nádobí, které dokupujeme po jednotlivých kusech, když se rozbije, takže už v základu jsme koupili víc. Až na hrníčky tedy, ty máme každý pes, jiná ves - každý svůj oblíbený tvar, dekor a velikost.
Já to takhle mívám s povlečením, že občas zatoužím po něčem krásném. Ale pak si do toho promítnu svoje požadavky, kterých je moc a je dohromady těžké splnit, takže málokdy vyberu.
Btw. kdybyste někdo věděl o povlečení, keré splňuje toto, tak sem s ním:
- světlé studené barvy (ideálně některá z nich šedá)
- jednoduchý dekor (ne moc romanticky přeslazený ani žádná kontrastní geometrie, která mi rve oči, žádný fototisk)
- vzor by měl být orientován vodorovně, abych i v šeru rozeznala, jestli nemám francouzskou deku otočenou o 90° (a svisle se mi to v naší nudličkové ložnici nelíbí ;-)).
- materiál bavlna nebo satén
- musí být dostupné v rozměru 200*220 i standard (máme každý jiný rozměr přikrývky, takže kupuju dvě sady)
- polštáře 90*70cm.
- A ideálně na zip.