Beat, Burt - chytra a hezka samozrejme jsem, k tomu vypadam o 10 let mladsi a vubec
Ale mam talent slapnout do …
Zrovna zpytuju svedomi, co jsem komu kdy udelala:
matka-ucitelka jisteho oboru mi kdysi naznacila, ze typ vyuky mych dcer neuznava - a moje deti porazily o par let pozdeji jeji sverence v soutezi (zjevne ji to vadilo, i kdyz to vubec nebylo osobni)
Matce-anglictinarce (aniz bych tusila, ze je anglictinarka) jsem kdysi nabidla misto pro jeji dceru v nasi skupince na anglictinu, kterou jsme si tu s mistnimi angazovanymi matkami ze zoufalstvi vytvorily, a jeji rozvadejici se manzel ji vmetl, ze je k nicemu, kdyz neco takoveho neudela sama a nevydelava na tom,
Pred matkou-cestinarkou (nevedela jsem, ze je cestinarka) jsem si postezovala na druhy vedlejsich vet
Dalsi stve, ze ji dcera chodi reklamovat, ze ja svym dceram rikam, ze jsou uzasne a ona to sve dceri nerika, protoze to prece neni pravda (holt maji jinou vychovu),
Jine vadi, ze u nas nepodporuji vznik narodniho parku, protoze jsem kdysi pro jeden pracovala a nemam k NP systemu duveru,
Jeste dalsi jsem odmitla podilet se na utoku na skolu, kde jsem spokojena a ona ne
Vse probehlo vetsinou velmi kratce v druznem kafickovem duchu, pridala jsem kyticky, urodu, vlastne jsem ani netrvala na svem.
Pritom dobre vychazim s matkou, ktere jsem kdysi rekla, ze jiste nabozenske uskupeni pokladam za neskodne (ona je clenem a jeji otec je dotycne cirkve dokonce kazatelem, coz jsem netusila). To byl asi muj nejvetsi matersky trapas