13.9.2023 21:10:41 monam
Re: Konflikt se školou
Nechci to řešit násilím, jsem teď samozřejmě naštvaná a čekám, a vychladnu. Bohužel se to začalo dávkovat (nechtěli dovolit přítomnost u přezkoušení, hned potom chtěli čtyři tisíce "na skoro všechno" do třídního fondu, pak ten školní řád a do toho syn včera přinesl vysvědčení (slovní hodnocení) kde byla zjevná a dokazatelná nepravda.
Že tam chodit nemusíme vím, ale syn tam chodit bude. Kamarádi jsou pro mě i pro něho momentálně hodně důležití.
Samozřejmě vím, že bych mohla dělat opravdové peklo a psát na obec nebo ČŠI, ale to nechci. ¨
Každopádně tuhle moji aktuální antipatii ke škole nastartovalo to, že nás učitel až do května neinformoval vůbec o ničem. A pak najednou: nesplnil tohle ani tamto, nedonesl, neodříkal, nevypracoval. Koncem května. Tím, že v té škole nejsou známky a vysvědčení je slovní takové divně obecné jsem fakt vlastně nevěděla, jak si syn stojí. Viděla jsem so umí a neumí, ale nenapadlo mě, že neodříkal vyjmenovaná slova po B nebo násobilku osmi. A fakt si myslím, že škola by rodiče informovat měla. Pokud ne skrze známky, tak mailem. Třebas.
Odpovědět