28.9.2023 17:24:58 Blanče
Re: Vaříte jidla podle sezóny nebo svátků?
Stáňo jsem za rodinu moc ráda a ráda si "odpracuji" aby to fungovalo i dál. Máme štěstí dostatečného prostoru v domě i na zahradě, tří vlastních a jednoho "nejstaršího, nikoli prvorozeného" dítěte, všichni dnešnímu trendu navzdory s protějšky, ve dvou případech i s dětmi. K tomu kdysi dávno rozvedené rodiče, kteří dnes jezdí i se svými novými partnery všichni společně na dovolenou a rodinné oslavy (nejraději k nám
), díky tomu něco nevlastních sourozenců. Pak ještě vlastní sourozenci a nějací bratranci a sestřenice se kterými manžel vyrůstal - prostě jen celkem úzká rodina je v našem podání skoro 50 lidí
).
Dovolená je taková zamotaná, změnily se nám trochu podmínky při vydělávání peněz. Neudrželi jsme úplně pocovidovou svobodu a odjet na 3 týdny najednou jeví se nemožným. Plus se objevil nový klient, díky výdajům za nový kotel a plánu na nějaké další investice docela vítaný, ale načasování je na prd:-(. Dost zdravotní stav, jak manželův, tak tchýnin úraz. Domluvená dovolená byla na druhé straně Evropy, měli jsme jet autem a jedni mladí letět - kombinace malých dětí, hodně věcí, auta k dispozici tam. Je ve hře ještě nějaký týdenní pobyt kamkoli, ale já se strašně těšila do hor kousek od moře s alespoň 14 dny čistého pobytu, hrozně dlouho mi trvá, než vypnu, na prvních pár dní navíc většinou onemocním. Takže nic tragického, souhra spousty maličkostí, ale ráda jsem dnes utekla k plánování příjemných věcí
.
Odpovědět