Marketo, mam kolegy, se kt se bavim o novem dome i o tom,co jsem delala o vikendu nakonec, par z nich se stalo prateli
ale s touhle zenskou ne, asi to nechape kdo to nezazil
ale kdyz jsem se prestehovala driv, tak u me najednou zazvonila a pak mi vpodstate nezvane vlezla do bytu stejne tak zkousela volat k nam na pevnou linku aby zjistila , jestli jsem skutecne s ditetem doma, kdyz mi volali, ze ho mam vyzvednout ze skoly, ze mu je zle... nasledne na firmenim vecirku komentovala nevhodne nemocnost meho ditete a sebeprezentovala se jako supermatka,ptz jeji deti nemarodi apod. takze pred tou uz fakt nic rict nechces
a taky se objevila "nahodou" na akcich,kam jsem rekla,ze o vikendu pujdu, pote se me vyptavala na lidi se kt jsem tam byla a vrcholem bylo,kdyz se dovedela ,ze jsem se rozesla s ex, snazila se s nim pratelit a ten clovek me stalkoval,slo to pres policii a ona mu donasela
proste i takovi lide jsou,jak rikam,kdo kdy nezazil tenhle typ zensky jako ja a zakladatelka,ten si to nedokaze predstavit - nakonec to je na tom asi tonejhorsi,ze jsou to takove hlasky,ktere kdyz takhle nekde budes vypravet,tak ti vetsina lidi rekne -no a ? taky se tak bavim, jezis co delas..
u nas je teda stesti,ze to tak vidime vsichni kolegove,bohuzel ne vedeni,takze nenni paka jak se ji zbavit a uplne vyclenit z kolektivu taky nelze, to by byl mobbing..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.